header

COMPONENTELE PRINCIPALE ALE SISTEMULUI DE HIDROIZOLATII VOLTEX
Descarca fisa tehnica
MEMBRANA BENTONITICA VOLTEX

Voltex este o membrana hidroizolanta compozita foarte eficienta alcatuita din doua straturi de geotextil de inalta rezistenta, unul tesut si altul netesut, ce incapsuleaza un strat de 4,88 kg de bentonita de sodiu pe metrul patrat. Un proces special de poansonare uneste cele doua geotextile formand un compozit rezistent care mentine o acoperire uniforma cu bentonita si o protejeaza de conditiile meteorologice nefavorabile si de deteriorarile accidentale in conditii de santier. Dupa expunerea la presiunea apei membrana Voltex se hidrateaza formand o membrana impermeabila monolitica. Voltex nu contine compusi organici volatili, se poate aplica direct pe beton proaspat in aproape orice conditii meteorologice dovedindu-si eficacitatea si eficienta atat in proiectele noi de impermeabilizare cat si in cele de reparatii din intreaga lume.

Fisa tehnica Voltex
Descarca fisa tehnica
MEMBRANA BENTONITICA VOLTEX-DS

Voltex DS este o membrana hidroizolanta compozita foarte eficienta alcatuita din doua straturi de geotextil de inalta rezistenta, unul tesut si altul netesut, ce incapsuleaza un strat de 4,88 kg de bentonita de sodiu pe metrul patrat avand o protectie suplimentara din folie de polietilena, termosudata pe geotextilul netesut. Un proces special de poansonare uneste cele doua geotextile formand un compozit rezistent care mentine o acoperire uniforma cu bentonita si o protejeaza de conditiile meteorologice nefavorabile si de deteriorarile accidentale in conditii de santier. Dupa expunerea la presiunea apei membrana Voltex DS se hidrateaza formand o membrana impermeabila monolitica. Voltex DS nu contine compusi organici volatili, se poate aplica direct pe beton proaspat in aproape orice conditii meteorologice dovedindu-si eficacitatea si eficienta atat in proiectele noi de impermeabilizare cat si in cele de remedieri din intreaga lume.

  Fisa tehnica Voltex DS
Descarca fisa tehnica
PROFIL APA-STOP EXPANDABIL WATERSTOP RX

Voltex DS este un cordon apa-stop pe baza de bentonita destinat inlocuirii profilelor conventionale PVC inerte la actiunea apei eliminand astfel dificultatile de instalare si sudurile la capete asociate acestora. Waterstop-RX este produs sub forma unor cordoane flexibile cu greutate redusa ce se poate instala cu usurinta de catre un singur lucrator, atat la temperaturi ridicate cat si la temperaturi scazute. Cordonul se poate lipi cu adeziv special pe suporturi din beton, otel, PVC (conducte) sau se fixeaza mecanic pe beton la distanta minima recomandata fata de suprafata exterioara a elementului din beton. Capetele cordonului se unesc intre ele fara a se suprapune.

Fisa tehnica Waterstop RX
Descarca fisa tehnica
BENTOSEAL

Bentoseal este o pasta de etansare pe baza de bentonita natural sodica in amestec cu lianti si uleiuri rafinate speciale utilizat pentru etansarea detaliilor, astuparea si nivelarea cavitatilor, etc., la sistemul de impermeabilizare Voltex. Pasta Bentoseal se aplica usor cu mistria sau spaclul si, datorita tixotroipiei sale ridicate, se poate aplica atat pe orizontala, pe verticala si la intrados.

Fisa tehnica Bentoseal
Descarca fisa tehnica
GRANULE BENTONITA VOLTEX

Granulele Voltex sunt granule de bentonita natural sodica tratate chimic folosite ca accesoriu pentru etansarea detaliilor la sistemul de impermeabilizare Voltex. In contact cu apa granulele de bentonita Voltex se transforma intr-un gel dens cu permeabilitate zero care, in combinatie cu bentonita natural sodica din celelalte produse ale Sistemului Voltex, contribuie la realizarea continuitatii membranei hidroizolante.

Fisa tehnica granule bentonita
© 2022 Inoveco S.R.L.